loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 62

Ram 1500 TRX

SUPERCHARGED 6.2L HEMI® V8
Motor: 6,2 Kompressor
Max. vermogen : 702 HP (523 KW)
Nm: 881 Nm bij 4.800 Tpm
4.5 SEC van 0 naar 100 km/h

KRACHTIGE SUPERCHARGER
De supercharger met dubbele schroef levert bijna onmiddellijk koppel, heeft een maximumsnelheid van 14.600 t/min en kan de boostdruk regelen tot een verbazingwekkende 0,76 bar.

Content Image 2

Enorme airbox

Het krachtige luchtinlaatsysteem filtert vier keer zoveel vuil en stof als de concurrentie, terwijl het tot 32,9 liter lucht per minuut verbruikt

Content Image 3

Legendarisch motorblok

Een robuuste gietijzeren blok houdt een gesmede stalen krukas met inductiegeharde lagers op zijn plaats. Dit alles is ontworpen om een ontstekingsdruk van 110 bar te weerstaan, het equivalent van 9072 kg aan kracht.

Content Image 4

PRESTATIE STATISTIEKEN

Een reeks aanpasbare prestatie- en off-roadpagina’s, ontworpen om de prestaties van het voertuig precies af te stemmen op uw rijbehoeften, zijn geïntegreerd in de digitale cluster en het enorme 12-inch touchscreen.

Content Image 5

Kroon jezelf

Eersteklas materialen, ongewoon raffinement en onze nieuwste technologieën overheersen in de TRX.

Content Image 6

Launch Control

TRX is de eerste Ram pick-up die is uitgerust met Launch Control met Launch Assist, die het toerental van de motor regelt en feedback over wielslip controleert om altijd de snelst mogelijke acceleratiesnelheid te bereiken.

Content Image 7

Dashboard

Controleer onmiddellijke metingen van paardenkracht, stuurhoekmetingen, persoonlijke records en meer-alles in een aanpasbaar dashboard.

Content Image 8

Dyno/motor

Meet je piekvermogen, koppel en Supercharger druk tijdens elke run met een geïntegreerde dynamometer. Vergelijk het vervolgens met eerdere records.

Content Image 9

Voertuigdynamica

Gebruik de pagina Voertuigdynamica om de optimale stuurhoek in te stellen, uw assen te blokkeren en de overbrenging van uw versnellingsbak te moduleren.

Content Image 10

Begin heerschappij

TRX is een prestatiegerichte truck en een terreinwagen, ontworpen om u de controle te geven over alle 702 paarden in steeds wisselend terrein.

Stel hieronder uw vraag