loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Klaar voor elke uitdaging

De Ram 1500 Laramie Sport, geïntroduceerd door AEC in 2021, gaat ook in 2022 door met het veroveren van Europa. Ontdek de best mogelijke deal van de Ram 1500!

Content Image 92

OPTIEK PAKKETTEN

Sami Auto’s is gericht op de Europese markt en biedt de 2022 Ram line up op een meer stijlvolle manier dan ooit. Beschikbare Sport Appearance Package en bumpers in carrosseriekleur geven de iconische Amerikaanse Ram 1500 een moderne, sportieve styling, waarbij de chromen elementen de look niet bepalen maar juist versterken.

Content Image 93

SLIM GEDESIGNDE LIJNEN

Bij het carrosseriedesign van de Ram 1500 werd speciale nadruk gelegd op de vorm van de natuurlijke randen van de carrosseriestijl die verantwoordelijk zijn voor een aanzienlijke hoeveelheid algemene luchtweerstand, zoals motorkap, spiegels, daklijn en achterklep. Deze elementen zijn ontworpen om een spoilervormig effect teweeg te brengen op de luchtstroom die uit de carrosserie komt, waardoor luchtturbulentie en luchtweerstand worden verminderd.

Content Image 94

HOOGWAARDIGE LEDERUITRUSTING

Pick-up is ook premium: de Ram 1500 modellen hoeft u stijl en comfort niet te vergeten, noch de veelzijdigheid en robuuste materialen. Het leer dat wordt gebruikt voor de stoelen en opbergruimtes in het interieur van de Ram 1500 wordt niet alleen gekenmerkt door hun veerkracht en duurzaamheid. De stoelontwerpen aangepast aan de uitvoeringen zien er sportief, elegant of luxueus uit, de hoge kwaliteit wordt onderstreept door spannende accenten in contrasterende en decoratieve stiksels.

Content Image 95

GERAFFINEERDE MATERIAALKEUZE

Oppervlakken die niet van echt leer zijn voorzien, geven toch een eersteklas gevoel. Het hoogwaardige lederen design wordt gecompleteerd door zacht aanvoelende oppervlakken en perfect overlopende panelen. Als alternatief voor het touchscreen kunt u het infotainmentsysteem en de voertuigconfiguratie bedienen met druk- en draaiknoppen. Het comfort van het besturen van de Ram 1500 gecombineerd met het interieur van het voertuig, maakt elke rit een bijzondere ervaring in deze Amerikaanse luxe pick-up op Europees premiumniveau.

Content Image 96

INTERIEURONTWERP: AANDACHT VOOR DETAIL

Het liefdevolle ontwerp van kleine details telt ook bij een grote pick-up: subtiele accentstiksels rondom het interieur van uw Ram 1500 af. Van het merkimago op de dorpels tot het model specifieke kleurenthema van het instrumentenpaneel, de gegraveerde patronen op het dashboard en de sierlijke gespen van de stoelzak – hoe dichter je kijkt, hoe meer er te ontdekken valt in uw Ram.

Stel hieronder uw vraag